Preud’homme blijft optimistisch: “Daar kan ik toch tevreden over zijn”

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

08 december 2016 08:39 - Ook de zesde groepswedstrijd in de Champions League werd een lijdensweg voor Club Brugge. Na de 0-2-nederlaag tegen Kopenhagen en de bijhorende nul op achttien was de verslagenheid dan ook bijzonder groot. Michel Preud’homme probeert om toch nog een beetje optimistisch te blijven.

“Of ik over iets tevreden kan zijn? Dat we tegen zo’n georganiseerde ploeg toch soms iets konden creëren. We hadden in deze groepsfase de pech om tegen twee fysiek heel sterke ploegen te spelen. Zo’n teams kennen we in België niet”, vertelt de trainer in Het Nieuwsblad.

Preud’homme gelooft ook dat Club zich zondag op Anderlecht kan herpakken. “Na een Europese match doen we het normaal altijd goed. Maar in het voetbal zul je altijd kritiek krijgen als je niet wint. We hebben drie jaar alles gewonnen wat op ons niveau mogelijk was. Nu moeten we realistisch zijn en zeggen dat dit te hoog gegrepen was.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.