Rentree vierende Engels en vier andere A-kernspelers pakken punt tegen Standard

Bjorn Engels selfie

12 december 2016 21:26 - Maandagavond was Sart Tilman het decor voor de beloftenwedstrijd tussen Standard en Club Brugge. Bij beide ploegen liepen er bekende namen tussen de lijnen, maar de meest opvallende was ongetwijfeld die van Bjorn Engels. De centrale verdediger vierde zijn comeback, maar kon Blauw-Zwart niet aan de zege helpen.

Trainer Sven Vermant bracht de volgende namen aan de aftrap tegen Standard: Hooyberghs, Nuyts, Engels, Mechele, Bolingoli, Verburgh (46′ Schryvers), Van Landschoot, Ito, Vlietinck, Wesley en Storm. Bij de Rouches verzamelden onder meer Emond, Kosanovic en Miya speelminuten.

Op 14 september viel Engels uit in het Champions League duel tegen Leicester City. Een smerige duw van Slimani zorgde voor een zware schouderblessure bij de verdediger. Intussen traint Engels al een tijdje voluit mee met de groep en bij deze heeft hij dus ook de eerste wedstrijdminuten sinds drie maanden in de benen.

De vijf Brugse A-kernspelers konden uiteindelijk niet voor een driepunter zorgen. Het zag er zelfs lang naar uit dat een Luiks doelpunt vroeg in de tweede helft voor een nederlaag zou zorgen. In de 92ste minuut tekende de ingevallen Schryvers echter voor de 1-1 eindstand. De beloften blijven daardoor tweede in het klassement, op vier punten van leider AA Gent.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.