Rode Duivel twijfelt er geen seconde aan: “Club kan Timmy ook volgend seizoen nog goed gebruiken”

Timmy Simons (Club Brugge - Anderlecht)

12 december 2016 00:00 - Waar de doorsnee voetballer zijn voetbalschoenen al een keer of vijf aan de haak gehangen zou hebben, liep Timmy Simons zondagnamiddag op zijn 40ste nog tussen de lijnen in het Astridpark. Aan stoppen denkt de kapitein van Club Brugge voorlopig nog niet. En wat Jan Vertonghen betreft is daar ook helemaal geen reden voor.

“Het is een ongelooflijke prestatie”, opent de verdediger van Tottenham. “Ik voel mijn lichaam nu al en ben 11 jaar jonger. Ik kan me niet voorstellen hoe het voelt om op die leeftijd nog op zo’n hoog niveau te voetballen zoals Timmy elke week doet. Soms zelfs twee keer per week.”

“Ik heb ongelooflijk veel respect voor Simons. Als voetballer én als mens. Ik was echt blij toen ik hem nog eens mocht zien bij de nationale ploeg (tegen Estland, nvdr). Hopelijk komt er nog een volgende keer.”

Tot slot geeft Vertonghen Club nog wat goeie raad. “Ik hoop dat Timmy er nog een jaar aan mag vastplakken. Ik ben ervan overtuigd dat hij het niveau aankan. En Brugge kan zijn diensten ook volgend seizoen ábsoluut nog gebruiken”, besluit de Rode Duivel via de officiële kanalen van Blauw-Zwart.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.