Schitterend nieuws over Bjorn Engels

Bjorn Engels selfie

02 december 2016 14:00 - Midden september zag Bjorn Engels zijn Champions League avontuur al na 53 minuten in rook opgaan. Een smerige duw van Leicester City aanvaller Islam Slimani zorgde immers voor een serieuze schouderblessure bij de centrale verdediger, waardoor hij maanden vanaf de zijlijn moest toekijken.

Engels was de voorbije weken al geregeld op het trainingsveld te zien, maar contact was daarbij nog uit den boze. Intussen is hij echter aan de beterhand. Dat vertelde Michel Preud’homme vandaag op de persconferentie in aanloop naar de match tegen KV Oostende.

“Goed nieuws over Engels. Hij heeft groen licht gekregen om voluit mee te trainen”, vertelt de Brugse coach met een glimlach op zijn gezicht. De algemene verwachting is dat Engels nog voor Nieuwjaar opnieuw tussen de lijnen staat en dus zijn comeback kan vieren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.