Siebe Blondelle haalt stevig uit naar Ruud Vormer

Ruud Vormer (Club Brugge - Gent)

22 december 2016 14:00 - Club Brugge nam woensdagavond revanche voor de bekeruitschakeling tegen Eupen en pakte uit met een ruime 1-4 overwinning aan de Kehrweg. Voor Siebe Blondelle werd het een match om snel te vergeten. De verdediger van de Panda’s verschalkte zijn eigen doelman en kreeg het aan de stok met Ruud Vormer.

Achteraf kon Blondelle het niet laten om nog eens na te trappen richting de 28-jarige Nederlander van Blauw-Zwart. “Nee, Vormer is niet mijn vriend”, klinkt het tegenover Sporza.

“Ik weet niet hoe ik dit moet zeggen voor de camera, maar hij heeft dingen gezegd die niet thuishoren op een voetbalveld. Het waren heel ernstige dingen. Wat hij tegen onze spelers heeft gezegd, is onaanvaardbaar”, besluit Blondelle.

Michel Preud’homme haalde de Brugse middenvelder even voor affluiten naar de kant om hem tegen zichzelf te beschermen. Vormer zelf stond de pers – ondanks zijn knalprestatie – niet te woord na de match. De Brugse coach had echter veel begrip voor de kwade reactie van zijn sterkhouder op het veld.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.