Simons laat zich uit over toekomst bij Club Brugge: “Ik denk er dagelijks aan”

Timmy Simons viert met megafoon

01 december 2016 11:00 - Timmy Simons denkt er zelfs op zijn nakende 40ste verjaardag nog niet meteen aan om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. En als hij er na dit seizoen toch een punt achter zet, heeft onze kapitein maar één wens: een functie binnen Club Brugge.

“Of ik al met de toekomst bezig ben? Ik denk daar dagelijks aan”, bekent Simons in Van Gils & gasten. “Ik hoop bij Club betrokken te blijven, in welke functie dan ook. We moeten dat nog bekijken, maar ik hoop die gesprekken snel te voeren. En wie weet plak ik er gewoon eerst nog wel een jaartje achteraan”, lacht de onverslijtbare Diestenaar.

Simons kwam ook nog eens terug op zijn mijlpaal als oudste Rode Duivel ooit. “Het was onverwacht en onverhoopt. Ik denk dat niemand dat verwacht had. Het was zo onrealistisch dat ik mocht invallen. Zeker omdat ik 2 jaar geleden mijn afscheid al gekregen had bij het nationale elftal.”

De Bruggeling stond nog maar enkele seconden op het veld tegen Estland en Lukaku scoorde de 8-1. “Ik zei tegen de trainer: ‘als je wilt dat we nog scoren, moet je mij inbrengen'”, lacht Timmy. “Nee nee, het was een geweldig moment!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.