Sonck haalt uit naar Club-speler: “Kan iemand hem eens zeggen dat zoiets niet kan bij de profs?”

Van Rhijn - Limbombe - Bolingoli - Wesley (Club Brugge - Anderlecht)

18 december 2016 19:52 - Club Brugge won zondagavond met 5-1 van KV Kortrijk en dus heerste er een hoerastemming in en rond Jan Breydel. Al was er in het slot van de wedstrijd nog één klein minpuntje toen de ingevallen Lars Veldwijk de eerredder op het bord mocht schieten. Ex-spits Wesley Sonck windt geen doekjes om de desbetreffende fase…

Ludovic Butelle had graag opnieuw uitgepakt met een clean sheet, maar zag die wens luttele seconden voor affluiten uiteenspatten. De ingevallen Boli Bolingoli had boter op het hoofd bij het late tegendoelpunt.

De 21-jarige linkspoot was zo nog maar eens de zondebok bij Blauw-Zwart. Op Twitter regende het verwensingen aan het adres van de Congolese Belg. “Kan er iemand aan Bolingoli eens zeggen dat het in de jeugd wel kon en bij profs niet meer? #zomaaruwmanvoorbijlopen!”, sneert Sonck.

Bolingoli heeft al aangegeven dat hij tijdens de winter graag andere oorden zou opzoeken. Zowel een uitleenbeurt als een definitieve verkoop behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.