Verheyen laat zijn licht schijnen op Club-defensie: “Het beste centrale duo”

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

26 december 2016 00:05 - Club Brugge beschikt met Stefano Denswil, Bjorn Engels, Benoît Poulain en Brandon Mechele over vier uitstekende centrale verdedigers. Laatstgenoemde is onder meer door blessureleed echter een beetje op het achterplan geraakt. Gert Verheyen plaatst zich even in de rol van Michel Preud’homme.

“Poulain haalt momenteel een heel hoog niveau”, steekt de ex-aanvaller van wal. “Speel hem maar eens uit de ploeg hé. Je moet het nog altijd laten zien. Maar als elke centrale verdediger van Club zijn niveau haalt, dan is het beste centrale duo volgens mij toch nog altijd Denswil – Engels.”

Ondanks het feit dat Blauw-Zwart niet mag klagen over het aantal centrale verdedigers, had Preud’homme dit seizoen door heel wat blessures zelden de luxe om echt te kiezen. “Het ultieme doel is natuurlijk om iedereen topfit te krijgen in de Play-Offs, maar dat lukt zelden of nooit”, besluit Verheyen tegenover PlaySports. Net om die reden wil Club Mechele niet zomaar laten gaan. Onder meer Moeskroen heeft interesse in hem.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.