Verheyen laat zijn licht schijnen op Vossen: “Daarover liegt hij”

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

04 december 2016 00:01 - Club Brugge won zaterdagavond met 2-0 van KV Oostende dankzij doelpunten van José Izquierdo en Jelle Vossen. De Limburgse spits speelde opnieuw een sterke wedstrijd en leverde bij de eerste goal ook de assist af voor onze Colombiaan.

“Zo is het natuurlijk gemakkelijk assists geven”, lacht Vossen tegenover PlaySports. “Ik kwam uit de dekking en kon dan goed openen op José. Vervolgens weet iedereen dat hij die kwaliteiten heeft om zijn man te passeren en het af te maken.”

Dankzij zijn late penaltygoal staat de teller van Vossen nu al op 10 stuks. Zijn 14 doelpunten van vorig jaar lijken dit seizoen dus verbeterd te zullen worden. “We zullen wel zien, daar ben ik op zich niet mee bezig. Ik had vrij veel last van mijn knie bij de penaltyfout, maar zo’n kans wil je niet laten liggen om er nog eentje bij te prikken. Ik probeer gewoon mijn ding te doen. Soms gaat dat goed, soms iets minder goed. Ik blijf rustig verder werken.”

Gert Verheyen nam de uitspraken van Vossen niet helemaal voor waar aan. “Hij staat niet ter discussie en speelt heel goed, maar hij liegt wel als hij zegt dat hij niet met zijn aantal doelpunten bezig is. Jelle zal zeker kijken of er ook nog andere jongens die bovenaan de topschutterslijst staan gescoord hebben.”

“En dat mag ook, want dat is een drijfveer: het meeste willen scoren. Waarom hij dat niet wil zeggen in zijn interview? Dat komt niet goed over tegenover de pers. Je zegt dat niet. Maar natuurlijk is hij daarmee bezig”, besluit Verheyen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.