Verheyen vergelijkt Club Brugge met Anderlecht: “In plaats van een das, zag ik borsthaar”

Drie bekende Club-fans voorspellen Club - Anderlecht

24 december 2016 00:01 - Van 1988 tot 1992 vertoefde Gert Verheyen bij Anderlecht, maar de aanvaller kon nooit echt aarden bij Paars-Wit. Vervolgens maakte hij de overstap naar Club Brugge, om maar liefst 14 jaar te blijven in Jan Breydel en er uit te groeien tot een écht Club-icoon.

Verheyen heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat de Blauw-Zwarte mentaliteit hem op het lijf geschreven is. “Ik werd er supergoed ontvangen. Bij Club ging het er anders aan toe, dat was veel meer mijn omgeving”, klinkt het in Primo.

“Ik kwam van het chique bureau van Michel Verschueren, die daar in kostuum zat met een cravatte en een stoeferke en ik ga aanbellen bij toenmalig directeur Antoine Vanhove thuis. Die doet de deur open in zijn overal waar hij niet anders onder aan had. In plaats van een das zag ik uitpuilend borsthaar”, lacht Verheyen. “Dan is de toon toch ineens gezet? De Brusselse mentaliteit tegenover die van Brugge”, besluit hij.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.