(VIDEO) – Bjorn Engels komt met heuglijk nieuws

Bjorn Engels hartje (Club Brugge - Standard)

31 december 2016 13:00 - Voor Bjorn Engels was 2016 een jaar met ups en downs. Er was de geweldige kampioenenmatch tegen Anderlecht, maar anderzijds zag hij het EK met de Rode Duivels en de Champions League met Blauw-Zwart aan zijn neus voorbij gaan door blessures. 

In 2017 hoopt Engels dan ook dat hij gespaard blijft van kwetsuren. Naast het veld heeft hij alleszins álle reden tot glimlachen. De 22-jarige centrale verdediger en zijn vriendin Evangalitsa kondigen immers heuglijk nieuws aan in onderstaande video.

“Na een bewogen 2016 met herinneringen die ons voor altijd zullen bijblijven, zijn we enorm blij om 2017 met een knal te beginnen! 🍾🎆❤️”, klinkt het via Twitter. De video is te mooi om te spoilen, dus zeker even kijken 🙂

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.