(VIDEO) – Brugse aanhang onder de indruk van twee sterkhouders: “10x beter dan anders”

(VIDEO) - Brugse aanhang onder de indruk van sterkhouder Iedereen weet het

03 december 2016 19:53 - De beste verdediging van het land is erin geslaagd om de beste aanval van de Jupiler Pro League te neutraliseren. Club Brugge won zaterdagavond met 2-0 van KV Oostende en springt voorlopig naar een gedeelde eerste plaats met Zulte Waregem.

In een kansarme eerste helft stond de organisatie van Blauw-Zwart en de Kustboys pal. Club kreeg wel de beste mogelijkheid, maar de inglijdende Dion Cools schoot het leer op een corner over het doel van Didier Ovono.

Na de pauze meer doelgevaar, vooral van de thuisploeg. Net voor het uur was het José Izquierdo die met een flits het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam. De 24-jarige vleugelspits kwam in zijn gekende stijl naar binnen en plaatste de bal keurig in doel. De Colombiaan vierde met een T-shirt waarop “Força Chape” prijkte, ter nagedachtenis van de Chapecoense-vliegtuigcrash.

KV Oostende ging op zoek naar de gelijkmaker, maar de afstandspoging van Antonio Milić werd gestopt door Ludovic Butelle. Aan de overkant liet Anthony Limbombe de kans liggen om de score te verdubbelen.

In het spannende slot kon Jelle Vossen dan toch nog de 2-0 vanop de stip maken. Opmerkelijk: Club scoorde al voor de 50ste keer op rij in eigen huis. Twitter zag twee sterkhouders bij de landskampioen.

Joske scoort op z’n Izquierdo’s


Twitter looft Izquierdo & Cools

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.