(VIDEO) – Castillo zorgt er eigenhandig voor dat huurclub met de titel aan de haal gaat

(VIDEO) - Castillo zorgt er eigenhandig voor dat huurclub met de titel aan de haal gaat

09 december 2016 00:10 - Donderdagnacht speelde het Universidad Católica van Nicolas Castillo zijn kampioenenwedstrijd op bezoek bij Deportes Temuco. De Brugse huurling tekende op het uur met een knappe kopbal voor het openingsdoelpunt en schoot even voor affluiten de geruststellende 0-2 eindstand vanop de stip op het scorebord.

Daardoor volgt Universidad Católica zichzelf op als kampioen en heeft het zo twee landstitels verzameld in 2016. In Chili worden er per kalenderjaar immers twee competities afgewerkt.

De cijfers van de huurling van Club Brugge zijn hoe dan ook indrukwekkend. Dit jaar vond hij maar liefst 29 keer de weg naar doel in 31 wedstrijden. Het Mexicaanse Pumas bereidt naar verluidt een miljoenenbod voor op Castillo, die geen toekomst meer lijkt te hebben op Jan Breydel.

Kopbaldoelpunt Castillo

GRACIAS 🏆🏆 ⚽️⚽️ #loscruzados

Een foto die is geplaatst door Nico Castillo (@castillo30__) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.