(VIDEO) – Club Brugge pakt uit met fenomenaal kerstfilmpje

(VIDEO) - Club Brugge pakt uit met fenomenaal kerstfilmpje

23 december 2016 14:00 - Club Brugge schonk zijn fans een mooi kerstcadeau door én de toegangskaarten én het vervoer voor de verre verplaatsing naar Eupen op zich te nemen. De spelers zorgden voor de kerst op de taart met een knappe 1-4 overwinning. En Blauw-Zwart wil zijn supporters ook door middel van een videoboodschap een zalig kerstfeest wensen.

Michel Preud’homme, Bjorn Engels, Jelle Vossen, Ruud Vormer, José Izquierdo, Ludovic Butelle,… Allen passeren ze de revue in deze hilarische kerstboodschap. Slaag jij erin om alle spelers te herkennen?

Club Brugge kerstfilmpje

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.