(VIDEO) – Club-fans bezongen ook tegen Kortrijk hún Gouden Schoen

(VIDEO) - Club-fans bezongen ook tegen Kortrijk hún Gouden Schoen

19 december 2016 19:00 - Voor sfeer, gezelligheid & goed voetbal moest je zondagavond in het Jan Breydelstadion zijn. Thomas Kaminski stond 90 minuten lang in een schietkraam en zo werd KV Kortrijk met zware 5-1 cijfers huiswaarts gestuurd.

Met vijf verschillende doelpuntenmakers en vooral een sterke collectieve prestatie was het moeilijk om een Man van de Match aan te duiden tegen de Kerels. Al heeft Jan Breydel het toch écht wel voor Ruud Vormer.

De 28-jarige middenvelder ademt de Blauw-Zwarte normen en waarden, iets wat hem al snel de titel van publiekslieveling opleverde. En als het van de Club-fans afhangt, is zijn volgende bekroning de Gouden Schoen.

Vanzelfsprekend waren de mannen van FCB Support ook tegen KVK van de partij. Naar goede gewoonte legden Thijs en zijn kompanen de ruime overwinning vast in een knappe video!

Sfeerverslag Club Brugge – KV Kortrijk

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.