(VIDEO) – Dieren voorspellen winnaar Anderlecht – Club Brugge

(VIDEO) - Dieren voorspellen winnaar Anderlecht - Club Brugge

10 december 2016 14:00 - Het Jan Breydelstadion is een quasi oninneembare vestiging, maar op verplaatsing heeft Club het heel wat moeilijker om punten te pakken. Zeker in het Astridpark, waar Blauw-Zwart maar liefst 24 keer op rij niet meer met de drie punten aan de haal kon gaan. 

De vraag die op ieders lippen brandt is dan ook: “Lukt het zondag wél?”. Wat zou het toch mooi zijn: Timmy Simons die zijn 40ste verjaardag in het hol van de leeuw viert met de meegereisde Club-fans…

Als we de dieren van de Olmense Zoo mogen geloven, zullen René Weiler & co echter aan het langste eind trekken. Al bekijken wij het liever als volgt: Anderlecht wordt drie keer opgegeten, Club slechts één keer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.