(VIDEO) – Eva De Roo barst in tranen uit na pakkend verhaal over Club-fan die zelfmoord pleegde

(VIDEO) - Eva De Roo barst in tranen uit na pakkend verhaal over Club-fan die zelfmoord pleegde

24 december 2016 12:30 - Music For Life zamelt van 18 tot 24 december geld in voor meer dan 1000 goeie doelen. Heel wat aandoenlijke verhalen passeren de revue, maar de zelfmoord van Club-fan Emiel heeft ons het diepst geraakt. 

Vanochtend waren Max en Alfons – nota bene drie weken na het overlijden van hun broer – te gast bij Music For Life. De broers besloten om het stoelgeld van zijn plechtigheid aan de Zelfmoordlijn te schenken. Hun actie bracht maar liefst 2.186 euro in het laatje.

Vanzelfsprekend mochten ze ook een plaatje aanvragen. “Wij hebben gekozen voor You’ll Never Walk Alone omdat Emiel, net zoals ons, een fervente Club-supporter was. Op dit moment staan ze eerste, dus zou hij heel blij zijn”, klinkt het.

Eva De Roo kon het niet meer droog houden en moest de micro overlaten aan MNM-collega Tom De Cock. Onderstaand de pakkende beelden. Als je zelf vragen hebt rond zelfdoding kan je terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op zelfmoord1813.be.

UPDATE: BlauwZwartFans en Blue Army slaan de handen in elkaar en doen een hartverwarmende actie voor de overleden Emiel.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.