(VIDEO) – Jan Breydel zorgt voor indrukwekkende minuut stilte

(VIDEO) - Jan Breydel zorgt voor indrukwekkende minuut stilte

04 december 2016 00:15 - De tragische vliegramp van Chapecoense heeft heel de voetbalwereld met verstomming geslagen. Ook in Jan Breydel werden de slachtoffers van de Braziliaanse eersteklasser op gepaste wijze herdacht.

Vooraleer de wedstrijd tussen Club Brugge en KV Oostende op gang getrapt werd, was het tijd voor een moment van bezinning. Wat volgde was een minuut stilte zoals je die alleen in Jan Breydel nog tegenkomt. José Izquierdo kon de Zuid-Amerikanen een uur later nog eens extra gedenken bij zijn doelpuntenviering.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.