(VIDEO) – Nuytinck kegelt de ene na de andere Club-speler onderuit

(VIDEO) - Nuytinck kegelt de ene na de andere Club-speler onderuit

12 december 2016 12:59 - De topper tussen Anderlecht en Club Brugge baarde een muis, maar daar zullen René Weiler en Michel Preud’homme niet lang van wakker liggen. Zij waren immers vooral tevreden met de manier waarop hun ploeg voor de dag kwam: met de nodige mentaliteit, solidariteit, inzet en tactische discipline.

Afgelopen zondag haalden de defensies van Blauw-Zwart en Paars-Wit het van het offensieve compartiment van beide ploegen. Zo waren Benoît Poulain, Stefano Denswil en Ludovic Butelle de uitblinkers bij Club.

Aan de overkant doet Bram Nuytinck de wenkbrauwen fronsen met zijn ‘hoogtepunten’ uit de wedstrijd… Opvallend: scheidsrechter Sébastien Delferière had géén gele kaart in petto voor de Nederlandse verdediger. Enkel Stéphane Badji en Stefano Denswil liepen tegen een geel karton aan.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.