(VIDEO) – Pakt Vormer hier uit met de grappigste doelpuntenviering van 2016?

Pakt Vormer hier uit met dé doelpuntenviering van 2016

20 december 2016 00:14 - Club Brugge won zondagavond met 5-1 van KV Kortrijk en wipte zo over Zulte Waregem naar de leidersplaats. De troepen van Michel Preud’homme hadden dan ook alle reden om met een grote glimlach tussen de lijnen te lopen.

Zo ook Ruud Vormer. De 28-jarige middenvelder bekroonde zijn sterke wedstrijd met een onverwacht vrijschopdoelpunt. “Normaal ging ik die bal inderdaad voor mijn rekening nemen”, vertelt vrijschopspecialist Ricardo van Rhijn.

“Maar Ruud vroeg het zo lief dat ik niet kon weigeren. Ik had zelf al een doelpunt en assist achter mijn naam staan… Dan moet je die bal afgeven hé”, aldus de rechtsachter.

Vormer nam het geschenk in dank aan en schoot de 5-0 keurig op het bord. Vervolgens pakte de Nederlander uit met een héérlijke doelpuntenviering. Onderstaand de beelden.

Van Rhijn & Vormer scoren vanop vrijschop

Vormer pakt uit met hilarische doelpuntenviering

@r.vormer is having a party! 🎉

Een video die is geplaatst door FCB Support (@fcbruges_support) op

Vormer & Van Rhijn genieten na op Instagram

⚽️⚽️🔵⚫️👊🏻👊🏻

Een foto die is geplaatst door Ruud Vormer (@r.vormer) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.