(VIDEO) – Stem op de Goal van het Jaar 2016

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

28 december 2016 14:00 - Het jaar 2016 bracht heel wat moois voor Club Brugge, met als absolute hoogtepunt de veertiende landstitel op zondag 15 mei. Bij deze gaan we op zoek naar de fraaiste goal van afgelopen jaar. 

In totaal vond Blauw-Zwart maar liefst 112 keer de weg naar doel in 2016. Onderstaande pareltjes van Ricardo van Rhijn, José Izquierdo en Ruud Vormer bleven het meest bij. Vergeet niet te stemmen op jouw favoriet.

De Blauw-Zwarte Goals van het Jaar

Stem op jouw favoriete doelpunt

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.