(VIDEO) – Stem op de Match van het Jaar 2016

Diaby - Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

30 december 2016 15:00 - Het jaar 2016 bracht heel wat moois voor Club Brugge, met als absolute hoogtepunt de veertiende landstitel op zondag 15 mei. Bij deze gaan we op zoek naar de beste match van afgelopen jaar. 

Met een mooi parcours richting het kampioenschap zorgde Blauw-Zwart zo’n 300 dagen lang voor heel veel spanning bij het Blauw-Zwarte supporterslegioen. Maar wat was volgens jou de Match van het Jaar? Vergeet niet te stemmen op jouw favoriet.

Gent – Club (1-4)

Club – Anderlecht (4-0)

Club – KV Mechelen (6-1)

Stem op jouw favoriete match

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.