(VIDEO) – Stem op de Save van het Jaar 2016

Ludovic Butelle redding

29 december 2016 13:00 - Het jaar 2016 bracht heel wat moois voor Club Brugge, met als absolute hoogtepunt de veertiende landstitel op zondag 15 mei. Bij deze gaan we op zoek naar de fraaiste save van afgelopen jaar. 

Blauw-Zwart slikte dit seizoen nog maar 15 tegendoelpunten en is daarmee veruit de beste leerling van de klas in de Jupiler Pro League. Enkel Charleroi (19), Zulte Waregem (20) en Anderlecht (21) komen nog enigszins in de buurt van de landskampioen.

Ook in de eerste helft van 2016 stond de Brugse verdediging pal. En als er dan al eens een bal op doel werd afgevuurd, was er altijd nog Ludovic Butelle… Onderstaand de saves van het jaar, waarbij ook Laurens De Bock opduikt. Vergeet niet te stemmen op jouw favoriet.

De Blauw-Zwarte Saves van het Jaar

Stem op jouw favoriete save

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.