(VIDEO) – Steun net als Stijn Stijnen Stop Darmkanker

(VIDEO) – Steun net als Stijn Stijnen Stop Darmkanker

19 december 2016 01:00 - Stop Darmkanker is een Belgische vzw met als doel het vroegtijdig opsporen en voorkomen van darmkanker. Dit wil de organisatie bereiken door het verspreiden van kennis en voorlichting over darmkanker.

Ex-doelman Stijn Stijnen doet in samenwerking met Facebook-groep You’ll Never Walk Alone een warme oproep om Stop Darmkanker te steunen. Dit doen ze met een ludiek filmpje. BlauwZwartFans wil bij deze graag helpen om het goede doel te verspreiden.

Onderstaand de boodschap van de gewezen Club-goalie en de instructies om de vzw een financieel duwtje in de rug te geven. In ruil krijg je inktpatronen naar keuze en een gratis USB-stick.

Hoe kan je steunen?

1) Surf naar www.clubinkt.be
2) Zoek bovenaan naar de gewenste toner, cartridge of printer
3) Vul bij clubnaam “Stop Darmkanker” in
4) Rond je bestelling af
5) Ontvang naast je inktpatronen ook een gratis USB-stick

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.