(VIDEO) – Van Rhijn pakt uit met heerlijke vrijschop

(VIDEO) - Van Rhijn pakt uit met heerlijke vrijschop

18 december 2016 17:00 - Zondagavond krijgt Jan Breydel het bezoek van KV Kortrijk. Mits een driepunter wordt Club Brugge alleen leider. De Kerels pakten 0 op 9 in hun laatste drie wedstrijden en konden bovendien nog nooit winnen op Blauw-Zwarte bodem. 

En het ziet er sterk naar uit dat KVK ook vandaag met 0 punten huiswaarts zal keren. Club kwam immers al na 13 minuten op voorsprong. Ex-speler Birger Verstraete pakte uit met een venijnige fout op Lior Refaelov en zag zijn ingreep een geel karton en tegendoelpunt opleveren.

Vrijschopspecialist Ricardo van Rhijn nam het cadeau met veel plezier in ontvangst en tekende zo voor het openingsdoelpunt. Nauwelijks acht minuten later bekroonde Lior Refaelov een heerlijke aanval met de 2-0 ruststand. Ook Jelle Vossen en José Izquierdo scoorden nog in de eerste 45 minuten, maar werden terecht afgevlagd voor buitenspel.

Van Rhijn scoort vrijschop tegen Kortrijk


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.