(VIDEO) – WOW! Meunier pakt uit met absolute wereldgoal

(VIDEO) - WOW! Meunier pakt uit met onwaarschijnlijk doelpunt

21 december 2016 21:16 - Woensdagavond was het Parc des Princes het decor voor de competitiewedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Lorient. De Franse landskampioen had voor aanvang van de wedstrijd maar liefst 7 punten achterstand op leider Nice en wist dus dat een driepunter een absolute must was.

PSG-coach Unai Emery gunde Thomas Meunier opnieuw een basisplaats. De ex-speler van Club Brugge bedankte met een weergaloze dribbel en dito doelpunt.

Dat alles op hetzelfde moment dat Club Brugge stond te heersen op het veld van Eupen. Toeval? Een owngoal van Zargo Touré en goals van Thiago Silva, Edinson Cavani en Lucas Moura zorgden uiteindelijk voor de forfaitscore voor PSG.

Meunier scoort prachtige goal tegen Lorient

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.