(VIDEO’S) – De driepunter tegen Moeskroen anders bekeken

Brugse mascotte (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge won afgelopen maandag met 2-1 van Moeskroen en trekt dus als leider de winterstop in. Al was er op Tweede Kerstdag zovéél meer te zien dan enkel voetbal.

Een Blauw-Zwarte kerstmarkt, suikerwafels, soep, glühwein, voetballende kerstmannen, vuurspuwers, steltenlopers, Leo Van Der Elst, Dany Verlinden en Guilian Preud’homme… ClubTV bundelde de festiviteiten mooi samen in onderstaand filmpjes.

Sfeerverslag Christmas @ Bruges

Samenvatting Club Brugge – Moeskroen

Viering met spelers en vuurwerk


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, ,

Comments are closed.