(VIDEO’S) – Herbeleef de ruime Brugse overwinning aan de Kehrweg

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

21 december 2016 22:00 - Club Brugge heeft de moeilijke verplaatsing naar Eupen tot een goed einde gebracht. Een vroege tegengoal van Mamadou Sylla werd uitgewist door Ruud Vormer (2x), een owngoal van Siebe Blondelle en José Izquierdo.

Blauw-Zwart is door de driepunter tegen Eupen tien opeenvolgende wedstrijden ongeslagen in de Jupiler Pro League. Het won 7 keer en speelde 3 keer gelijk. Onderstaand de vijf doelpunten die vanavond aan de Kehrweg te zien waren, alsook de volledige samenvatting.

De landskampioen heeft nog altijd één punt voorsprong op eerste achtervolger Zulte Waregem, dat met het kleinste verschil won van KRC Genk. KV Oostende was met 0-2 te sterk voor KV Kortrijk en vervolledigt het podium, op vier punten van Blauw-Zwart. AA Gent en Anderlecht spelen donderdagavond nog.

Mamadou Sylla met de 1-0


Ruud Vormer met de 1-1


Siebe Blondelle (owngoal) met de 1-2


Ruud Vormer met de 1-3


José Izquierdo met de 1-4


Samenvatting Eupen – Club Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.