(VIDEO’S) – Jan Breydel sluit 2016 af met sfeerlichtjes en spetterend vuurwerk

(VIDEO) - Jan Breydel sluit 2016 af met sfeerlichtjes en vuurwerk

26 december 2016 22:30 - Club Brugge sluit 2016 af als leider in de Jupiler Pro League, met twee punten voorsprong op eerste achtervolger Anderlecht. Blauw-Zwart kende een moeilijke avond, maar won verdiend met 2-1 van Moeskroen. Achteraf was het dan ook tijd voor een stevig kerstfeestje.

Het Jan Breydelstadion is in het voorbije jaar een oninneembare vestiging gebleken. In 21 wedstrijden kwam er niemand winnen en konden enkel KV Oostende (2-2), Standard (2-2) en Genk (1-1) een puntje sprokkelen op Blauw-Zwarte bodem.

Na afloop werd die mijlpaal en de eerste plaats op correcte wijze gevierd: met lichtgevende kerstmutsen, sfeerlichtjes van smartphones en vooral véél vuurwerk. De Brugse fans genoten met volle teugen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.