(VIDEO’S) – Simons wordt op originele wijze gevierd

11 december 2016 07:00 - Timmy Simons rijgt tegenwoordig de ene na de andere mijlpaal aan elkaar. Zo zal de jarige kapitein van Club Brugge op zijn 40ste nog een belangrijke rol vertolken in de topper tegen de aartsrivaal uit Brussel.

“Een overwinning op Anderlecht zou het mooiste cadeau zijn”, vertelt de verdedigende middenvelder. In aanloop naar het duel tegen Paars-Wit mag Simons alvast heel wat leuke felicitaties in ontvangst nemen. Een overzicht.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.