Vier analisten vatten Anderlecht – Club samen in één tweet

Kritiek op sfeer in het Astridpark Wij kunnen de 'We-Are-Anderlecht-slogans' niet meer verdragen

12 december 2016 00:11 - Zondagmiddag moest het Astridpark het decor worden voor een zinderende strijd tussen Anderlecht en Club Brugge, maar de topper baarde een muis en eindigde zoals die begonnen was: met de brilscore.

Voor fans van Blauw-Zwart en Paars-Wit maakte de 90 minuten durende spanning veel goed, maar daar kon de neutrale voetballiefhebber zich vanzelfsprekend niet aan opwarmen.

In Twitterland waren analisten Franky Van der Elst, Geert De Vlieger, Stef Wijnants en Aster Nzeyimana dan ook hard voor het voetbal dat de manschappen van René Weiler en Michel Preud’homme op de mat brachten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.