Vierde Nederlander op komst bij Club Brugge?

Nederlanders bij Club op vlag

14 december 2016 00:01 - Tijdens de voorbije transferperiodes deed Club Brugge drie keer een goeie zaak toen het een Nederlander aantrok. Zowel Ruud Vormer als Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn zijn immers uitgegroeid tot onbetwistbare basisspelers. En mogelijk komt daar na Nieuwjaar nog een vierde noorderbuur bij.

HLN weet dat Blauw-Zwart zijn oog op Lex Immers heeft laten vallen. De 30-jarige aanvallende middenvelder komt sinds begin dit jaar uit voor Cardiff City en wordt bestempeld als een fysiek en mentaal sterke speler met een behoorlijke techniek. Dit seizoen kwam hij 13 keer in actie voor de Engelse tweedeklasser, maar wist hij nog niet te scoren. Vorig seizoen zorgde Immers voor 5 doelpunten in 15 wedstrijden.

Immers brak door bij ADO Den Haag en verkaste vervolgens naar Feyenoord, waar hij jarenlang een vaste stek in de basis had. Hij vond er bovendien 31 keer de weg naar doel in 100 wedstrijden.

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst bleek echter geen fan van de middenvelder en verwees hem resoluut naar de bank, waardoor Immers besloot om richting Cardiff City te trekken. Op dit moment zouden ze bij Club de speler volledig aan het doorlichten zijn. Vervolgens wordt er beslist of de landskampioen ook effectief tot actie overgaat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.