Volgens Boskamp zullen deze 2 ploegen strijden om het kampioenschap

Johan Boskamp (analist)

07 december 2016 00:03 - Johan Boskamp heeft dinsdagavond voor het eerst dit seizoen in zijn kaarten laten kijken wat betreft de Belgische kampioen in spe. De analist blikte ook even vooruit op de laatste Champions League wedstrijd van Club Brugge tegen FC Kopenhagen.

Michel Preud’homme zal vanavond enkele jongens met weinig speelminuten achter hun naam een kans geven op het kampioenenbal. Volkomen begrijpelijk, zo vindt Johan Boskamp. “Ik kan Preud’homme wel volgen als hij spelers met pijntjes (zoals Izquierdo, nvdr) aan de kant laat. De Champions League en beker zitten er al op voor Club en dus kunnen ze zich helemaal focussen op het kampioenschap, wat toch nog altijd het grootste doel is.”

“En ze hebben daar écht wel weer de ploeg voor”, oordeelt de Nederlander. “Of Club ook dit seizoen kampioen wordt? Hm, ik wil eerst nog even wachten tot de winter, om te kijken wat Anderlecht gaat doen op de transfermarkt.” Blauw-Zwart en Paars-Wit maken volgens hem dus het meeste kans op de hoofdprijs. “Maar een verrassende landstitel voor Zulte Waregem of KV Oostende zou ik ook wel leuk vinden”, besluit Boskamp bij Q2.

Vorig seizoen voorspelde de analist al van bij het begin dat Club aan het langste eind zou trekken. Hij veranderde ook niet meer van gedacht: “Ik zeg 100% Club Brugge en ga niet elke week mijn mening herzien”, klonk het toen in Stadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.