Vormer analyseert in zijn gekende stijl: “Jeetjemina”

Ruud Vormer applaus (Club Brugge - Westerlo)

27 december 2016 00:04 - Geen haar op het hoofd van Ruud Vormer die eraan dacht om tegen Moeskroen vrede te nemen met minder dan 3 punten. Toch liep het bijna mis tegen de troepen van Mircea Rednic. De Nederlandse middenvelder was achteraf dan ook eerlijk in zijn analyse.

“Dit was een slechte wedstrijd van ons”, windt Vormer er geen doekjes om op de officiële website. “Vooraf hadden we elkaar opgepept en de bedoeling was om heel snel één of twee doelpunten te maken om zo een beetje met minder druk te spelen, maar dat liep even anders… 0-1 na een kleine tien minuten en ‘jeetjemina’, bijna 0-2 vlak na de rust.”

“Pfff, dus daarom zeg ik nogmaals dat dit niet best was van ons”, gaat de Nederlander verder. “Zo werd de aanwezige feeststemming bijna helemaal verknald, maar gelukkig konden we dan toch een déclic maken.”

“We begonnen uiteindelijk meer vaart te krijgen in ons spel en konden gelukkig nog twee keer scoren. Met de 2-1 overwinning gaat iedereen straks gelukkig naar huis en kunnen wij straks genieten van een beetje vakantie. Ik ga met de familie naar Oman. Een beetje zon en veel rust is voor mij welgekomen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.