Vormer krijgt er stevig van langs: “Meelopertje met een grote mond”

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

24 december 2016 00:03 - Club Brugge won woensdagavond met 1-4 op bezoek bij Eupen. Ruud Vormer was met twee knappe doelpunten de Man van de Match, maar kreeg achteraf de nodige kritiek omdat hij in het slot van de wedstrijd over zijn toeren raakte.

Volgens Michel Preud’homme een gevolg van uitdagend gedrag bij de thuisploeg. Eupen-verdediger Siebe Blondelle kwam echter met een ander verhaal op de proppen. Hugo Camps haalt in zijn column voor HLN serieus uit naar de 28-jarige sterkhouder van Blauw-Zwart.

“Wat er uit zijn mond komt gevallen, is niet altijd publicabel. De ene na de andere belediging slingert hij naar zijn tegenstanders. De linksback kan de tering krijgen, de libero graag syfilis, woorden van gelijke strekking. Zo was hij ook bij Feyenoord, maar daar had de middenvelder geen gezag. De spelers vonden het potsierlijk, zo’n meelopertje met een grote mond. Hij zag zich als coach in het veld, maar zat meestal te koukleumen op de bank.”

“Vormer spuit vulgariteiten waarna ze zelfs op een bouwsteiger gegeneerd met de oren klapperen. En bij hem houdt het niet op. Alsof hij de hele wedstrijd schijt tussen de tanden staat te raspen. Links en rechts hoor ik al speculaties over de Gouden Schoen. Ruud Vormer wordt getipt als kanshebber. Mag het dan wel met zwijgplicht?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.