Vossen heeft tip voor Brugse aanhang: “Geeft een énorme boost”

Jelle Vossen schreeuwt (Club Brugge - Kortrijk)

27 december 2016 13:00 - Jelle Vossen bezorgde Club Brugge tegen Moeskroen alsnog de zege en zo kunnen Michel Preud’homme & co met een goed gevoel de winterstop in. De 27-jarige Limburger, van kinds af aan supporter van Blauw-Zwart, beseft dat er een belangrijke rol is weggelegd voor het Brugse supporterslegioen.

“We hadden het in de eerste helft niet gemakkelijk”, steekt Vossen van wal tegenover Sporza Radio. “Het was een nerveuze boel, omdat die gelijkmaker uitbleef. En als die bal van Nkaka er na de rust ingaat, krijgen we het misschien écht lastig. Maar wij hebben ook goeie kansen gemist in het begin van de match en uiteindelijk is de overwinning wel verdiend.”

Jan Breydel hield vooraf geen rekening met puntenverlies en schrok dan ook na de vroege 0-1. “In de eerste helft was iedereen een beetje nerveus op de tribunes. Op zo’n momenten moeten we volgens mij gewoon samenblijven en vertrouwen hebben in elkaar.”

“In de tweede helft hebben we de mentale kracht getoond om een achterstand om te buigen in een overwinning. En daarin zijn de supporters heel belangrijk. Als zij erachter gaan staan, geeft dat een énorme boost. Dat zag je vooral in de tweede helft. Toen gingen wij ook beter voetballen, omdat we ons dan beter in ons vel voelen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.