Vossen moet Teodorczyk laten voorgaan in de topschuttersstand, maar prijkt wel mee bovenaan dit lijstje

Jelle Vossen spandoek

23 december 2016 00:04 - Jelle Vossen kende een moeizaam seizoensbegin, maar is intussen incontournable geworden in de aanvalslinie van Club Brugge. Bovendien blinkt de 27-jarige Limburger niet alleen uit in het maken van doelpunten.

Afgelopen woensdag won Club Brugge met 1-4 op verplaatsing bij Eupen, maar prijkte Vossen niet op het scorebord. Met twee assists was hij echter opnieuw heel belangrijk voor Blauw-Zwart.

“Scoren was er niet bij tegen Eupen, maar het is altijd leuk om assists te kunnen geven. Twee stuks, dat is leuk voor de statistieken”, vertelde Vossen achteraf op de officiële website.

Onderstaand een rangschikking van de meest bepalende spelers in de Jupiler Pro League. Jelle Vossen en Łukasz Teodorczyk prijken op de eerste positie, Henry Onyekuru vervolledigt het podium.

Meest bepalende JPL-spelers

Beslissende spelers in JPL

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.