Vossen verklapt hilarisch kleedkamergeheim van Vormer

Vossen - Vormer - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

22 december 2016 00:00 - Club Brugge won woensdagavond met 1-4 op bezoek bij Eupen en is daardoor tien matchen op rij ongeslagen in de Jupiler Pro League. Na afloop zat de sfeer er dan ook goed in bij de Brugse spelers.

“Ondanks hun eerste doelpunt begonnen we goed aan de wedstrijd”, vertelt Jelle Vossen. “Eigenlijk kwamen zij uit het niets op voorsprong, maar we hebben heel goed gereageerd door snel tegen te scoren. Daarna hebben we de match in handen genomen en die ook heel volwassen uitgespeeld. Ik denk dat niemand iets kan afdingen op deze overwinning.”

In de Beker van België ging Blauw-Zwart nog met 3-2 onderuit aan de Kehrweg. “Deze keer waren we van bij het begin veel scherper. In de bekermatch waren er heel veel tweede ballen voor hun. Dat hebben we nu beter gedaan.” Onze topschutter kon niet scoren tegen de Panda’s, maar gaf wel 2 assists. “Dat is goed voor de statistieken hé. Als we nu hetzelfde brengen tegen Moeskroen kunnen we met een heel goed gevoel de winterstop in.”

Tot slot vroeg Bert Sterckx van wie de snoeiharde beats in de kleedkamer waren. “Die zijn van mij”, lacht Vossen. De Sporza-interviewer reageerde gevat, aangezien de muziek tot ver buiten de omkleedruimte goed hoorbaar was: “Licking my balls, until they turn blue… Dat heeft ongetwijfeld met de clubkleuren te maken?” Onze 27-jarige spits lachte zich een breuk: “Hahaha, dat is niet van mij! Dat is een liedje van Ruud Vormer. Daar zit ik voor niks tussen!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.