Vossen vertelt hoe kinderdroom werkelijkheid werd: “Ik heb daar nog maanden over gesproken”

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

21 december 2016 14:00 - Jelle Vossen is al van jongs af aan een echt voetbaldier. Zo was hij als kind grote supporter van Club Brugge. Toen KRC Genk bij hem kwam aankloppen, moest hij dan ook door zijn omgeving overtuigd worden om een Blauw-Wit shirt aan te trekken. Uiteindelijk belandde de 27-jarige Limburger echter alsnog bij de club van zijn hart.

Als jonge knaap was Robert Spehar het grote idool van Vossen. Niet toevallig ook een aanvaller. “Via Erik Roex en Benny Liebens van STVV had ik als klein manneke kaarten gekregen om naar een match van Club Brugge te gaan kijken. Het waren topkaarten”, doet de Brugse spits zijn verhaal in Fan!.

“Ik stond vlak naast de spelerstunnel en kon van dichtbij mijn helden de mat zien oplopen. Ineens zag ik dat eentje op me afstapte. Het was Robert Spehar”, klinkt het vol enthousiasme. “Hij wreef even door mijn haar. Ik was er niet goed van. Ik heb daar nog maanden over gesproken, hebben mijn ouders me achteraf verteld. Of ik mijn haar sindsdien al gewassen heb? Toch al een paar keer, ja”, lacht Vossen.

“Toen ik Spehar onlangs tijdens een etentje in Brugge tegenkwam, ben ik met hem op de foto gegaan.” Vanzelfsprekend was de huidige topschutter van Blauw-Zwart fan van álle spelers. “Ik herinner me nog dat ik thuis een A4-blad in vakjes verdeelde om op handtekeningenjacht te gaan. Dat ik ooit voor Club zou spelen, daar durfde ik toen alleen maar van dromen”, besluit hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.