Wat is er aan de hand met Izquierdo? MPH geeft antwoord

José Izquierdo (Club Brugge - Genk) (3)

06 december 2016 14:00 - Club Brugge wil woensdagavond in de Champions League graag de nul van de tabellen vegen tegen FC Kopenhagen. Michel Preud’homme gaf na de gewonnen match tegen KV Oostende echter al aan dat enkele jongens met minder speelgelegenheid hun kans zullen krijgen. “Morgen heb ik de kans om spelers te testen, om te zien of ik op ze kan rekenen, zowel in december als na de winter”, klinkt het bij de Brugse coach.

Preud’homme kan in de laatste match op het kampioenenbal niet rekenen op Bjorn Engels (schouder), Abdoulay Diaby (lies) en Laurens De Bock (knie). De meest opvallende afwezige is echter José Izquierdo.

De Colombiaanse sneltrein verscheen niet op het trainingsveld omwille van een heupblessure. Daardoor is hij onzeker voor de clash van komende zondag tegen Anderlecht.

“Izquierdo bezeerde zich afgelopen zaterdag bij de actie voor zijn goal. We moeten afwachten of hij de topper tegen Anderlecht haalt”, vertelt Preud’homme via de officiële kanalen van Blauw-Zwart. Beloften Thibault Vlietinck en Ahmed Touba maken opnieuw deel uit van de 21-koppige selectie.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Cools, Poulain, Mechele, Denswil, Bolingoli en Touba

Middenvelders: Simons, Claudemir, Pina, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Gedoz, Storm, Vossen, Wesley, Limbombe en Vlietinck

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.