Zorgt onverwachte wending ervoor dat Club alsnog afziet van Zweeds supertalent?

Zorgt onverwachte wending ervoor dat Club alsnog afziet van Zweeds supertalent

15 december 2016 00:01 - Ruim voor het openen van de wintertransfermarkt heeft Club Brugge met Molde-doelman Ethan Horvath en Halmstads BK-middenvelder Sead Haksabanovic alvast uitzicht op twee versterkingen. Al maakt de Belgische landskampioen zich wel zorgen over één van de grootste talenten uit Scandinavië.

De overgang van Haksabanovic naar Jan Breydel leek slechts een formaliteit, maar volgens Het Nieuwsblad twijfelt Club dezer dagen of het de veelbelovende Bosnische Zweed wel zal binnenhalen.

Naar verluidt vielen de medische en fysieke testen van Haksabanovic serieus tegen, waardoor Blauw-Zwart vreest dat het lichaam van de 17-jarige niet gemaakt is voor topvoetbal.

Club heeft echter nog geen definitief besluit genomen en blijft in bespreking met Haksabanovic. De entourage van de speler maakt zich alvast geen zorgen en is ervan overtuigd dat de transfer ten laatste volgende week gefinaliseerd wordt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.