Zowel Club-speler in Flopelftal als Topelftal van de Week

Van Rhijn - Poulain - Denswil - Vanaken - De Bock - Butelle

12 december 2016 00:15 - Michel Preud’homme en zijn manschappen namen afgelopen zondag vrede met een puntendeling in het Astridpark. Gezien de omstandigheden – een zieke Izquierdo en geen topfitte Limbombe en Refaelov – viel daar ook wel wat voor te zeggen. Eén Club-speler ziet zijn sterke match bekroond worden met een plaatsje in het Elftal van de Week. Een andere wordt naar het Flopelftal van de Week verwezen. 

Het Laatste Nieuws is van mening dat Benoît Poulain afgelopen weekend deel uitmaakte van de best presterende spelers uit de Jupiler Pro League. Voorts maken ook Pirard (STVV), Foket (Gent), Laifis (Standard), Bjelica (KV Mechelen), Matthys (KV Mechelen), Meité (Zulte Waregem), Dendoncker (Anderlecht), Raman (Standard), El Ghanassy (KV Oostende) en Coulibaly (Gent) deel uit van de Ploeg van de Week.

Hans Vanaken werd dan weer opgenomen in de FLOP 11. Ook Niasse (Eupen), Mustoe (Westerlo), Daems (Westerlo), Simic (Moeskroen), Fai (Standard), Bakar (Charleroi), Kage (Kortrijk), Molenberghs (Westerlo), Acolatse (Westerlo) en Mulic (Moeskroen) konden HLN allesbehalve bekoren.

Club Brugge teamscore: 6

Butelle: 7
Cools: 5
Denswil: 7
Poulain: 7
Van Rhijn: 5
Claudemir: 5
Simons: 6
Vanaken: 4
Limbombe: 5
Vormer: 6
Vossen: 5

Invallers

Refaelov: 6
Wesley: /

Anderlecht teamscore: 6

Boeckx: 6
Najar: 7
Kara: 7
Nuytinck: 7
Obradovic: 6
Dendoncker: 7
Badji: 6
Tielemans: 6
Chipciu: 5
Hanni: 6
Teodorczyk: 5

Invallers

Bruno: 6
Capel: /

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.