‘Anderlecht mag de komst van Mathew Ryan op zijn buik schrijven’

Mathew Ryan (Club Brugge)

08 januari 2017 07:05 - Anderlecht wil koste wat het kost een nieuwe doelman strikken tijdens de wintertransfermarkt. Paars-Wit informeerde daarvoor uitvoerig bij Mathew Ryan, maar hoeft naar verluidt niet te rekenen op de gewezen publiekslieveling van Jan Breydel.

Zowel Club Brugge als AA Gent polsten bij Valencia naar de voorwaarden van Ryan, maar het loon van de 24-jarige Australiër bleek voor beide clubs een struikelblok. Blauw-Zwart koos uiteindelijk voor Ethan Horvath (Molde FK), de Buffalo’s voor Lovre Kalinić (Hajduk Split).

Anderlecht probeerde alsnog om Ryan binnen te halen, maar volgens Het Nieuwsblad mogen Herman Van Holsbeeck & co dat plan schrappen. Ook Chancel Mbemba (Newcastle United) zou niet terugkeren naar het Astridpark. Beide spelers zouden momenteel geen oren hebben naar een terugkeer naar België. Ex-Gent-doelman Matz Sels (Newcastle United) is een andere transferpiste die Anderlecht bewandelt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.