Bacca komt met prachtige woorden voor Club-fans

Bacca komt met prachtige woorden voor Club-fans

30 januari 2017 19:18 - Carlos Bacca streek in 2012 neer in Jan Breydel en voetbalde zich in de jaren nadien serieus in de kijker bij Club Brugge. Dat leverde hem knappe transfers op naar Sevilla en vervolgens AC Milan, waar hij – net zoals in zijn Brugse periode – vlot de weg naar doel vindt. 

De 30-jarige aanvaller is Club nog altijd niet vergeten. Zo helpt hij zijn ex-ploeg met Colombiaans getinte transferdossiers en zorgde hij maandagmorgen voor een verrassingsbezoek.

Daarbij bedankte Bacca nog eens uitvoerig het Blauw-Zwarte supporterslegioen. “Ik zou graag nog eens terugkomen om de aftrap te geven en de passionele fans te groeten, want zij hebben mij altijd erg gesteund”, klinkt het in gesprek met ClubTV.

“Daarom wil ik de supporters bedanken voor alle steun die ze mij altijd zijn blijven geven. Ik kan jullie op geen enkele manier ooit bedanken voor die steun. Ik was hier heel gelukkig en ik merkte dat de fans mijn inzet waardeerden. Ik hoop dat jullie steun beloond kan worden met een nieuwe titel!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.