Bied mee op dit gesigneerd Club-shirt tvv het Kinderkankerfonds

Bied mee op dit gesigneerd Club-shirt tvv het Kinderkankerfonds

17 januari 2017 00:01 - Eersteprovincialer KV Eendracht Aalter heeft momenteel een gesigneerd Club Brugge shirt in de aanbieding. De opbrengst ervan gaat naar het Kinderkankerfonds en een defibrillator voor de club.

Het truitje bevat de handtekeningen van alle A-kernspelers. “Tot en met 31 januari kan er geboden worden. Dat kan door een reactie onder de foto of door een berichtje naar onze Facebook-pagina. Het hoogste bod staat met €125 momenteel op naam van Niels Peirsman”, vertellen de initiatiefnemers aan BlauwZwartFans.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.