Bolingoli vergelijkt zichzelf met Romelu en Jordan Lukaku: “Daarin ben ik de beste van de familie”

Boli Bolingoli (Club Brugge - Gent)

09 januari 2017 00:09 - Mede door enkele blessures mocht Boli Bolingoli in het begin van het seizoen drie keer de negentig minuten volmaken bij Club Brugge. Naarmate de competitie vorderde, kreeg de 21-jarige linkspoot echter minder en minder speelgelegenheid. Een uitleenbeurt was dan ook een logisch gevolg.

Intussen kan Bolingoli op stage kennismaken met zijn nieuwe ploegmaats bij Sint-Truiden. De linksachter is alleszins vastberaden om het beste van zichzelf te geven voor De Kanaries. “Ik wil gewoon zoveel mogelijk knallen en lekker voetballen”, klinkt het op de officiële website van STVV.

“We hebben een jong en goed team. Ik kijk ook uit naar meer speelminuten, hetgeen ik de laatste jaren minder gehad heb. Ik ben trainer Ivan Leko dankbaar dat ik deze kans krijg.” Op Stayen versterken ze zich met een speler die de voorbije maanden nog op het hoogste Europese niveau actief was. “Niet iedereen kan zeggen dat hij in de Champions League heeft gespeeld. Dus ik ben toch blij dat ik minuten gekregen heb, al is het een heel ander en hoog niveau.”

Tot slot werd Bolingoli gevraagd naar een vergelijking tussen hem en zijn bekende neven, Romelu (Everton) en Jordan Lukaku (Lazio). “Gelijkenissen? Misschien ben ik sneller dan hen”, lacht hij. “Eigenlijk zijn we helemaal anders. Zij zijn iets breder en fysieker dan mij, maar technisch ben ik wel de beste van de familie.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.