Boskamp vergelijkt Lex Immers met speler van Zulte Waregem

Johan Boskamp (analist)

10 januari 2017 13:00 - Club Brugge haalde met Lex Immers een polyvalente middenvelder in huis die de Blauw-Zwarte waarden op het lijf geschreven zijn. “Een echt Haags schoffie”, lacht Johan Boskamp, die vindt dat de landskampioen een goeie zaak deed door de speler van Cardiff City aan te trekken.

“Lex is echt een speler voor Club”, vertelt de analist en Feyenoord-kenner. Immers vertoefde van 2012 tot 2016 in De Kuip en scoorde 35 keer in zo’n 100 wedstrijden. Onder Ronald Koeman en Fred Rutten was hij de vaste 10, maar Giovanni van Bronckhorst vond hem voetballend te weinig brengen.

“Immers is niet zo’n fijne voetballer, vraag hem niet om drie man te passeren”, stelt Boskamp in Het Nieuwsblad. “Maar hij heeft een groot scorend vermogen, is kopbalsterk en komt heel vaak in de 16 meter. Je kan hem vergelijken met Christo­phe Lepoint. En het is een keiharde werker, het maakte hem razend populair bij de Feyenoord-fans.”

“Ze gaan er veel plezier aan beleven. Ik kan mij best voorstellen dat Preud’homme met de transfer van Immers Vanaken wat wil prikkelen. Maar als ik mag kiezen: liever Vanaken, die heeft betere voetjes dan Immers”, besluit de Nederlander.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.