Brugse legioen ziet 3 uitblinkers tegen Standard: “Hij is het dubbele waard van Belfodil”

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

22 januari 2017 16:15 - Club Brugge is uitstekend aan de terugronde begonnen. Michel Preud’homme en zijn manschappen waren heer en meester op Sclessin en wonnen overtuigend met 0-3.

Jelle Vossen, Ruud Vormer en invaller Wesley Moraes namen de Brugse doelpunten voor hun rekening (zie video’s onderaan). Aan de overkant was Junior Edmilson de beste man en trof Isaac Mbenza in het slot nog de dwarsligger. Ludovic Butelle kon zijn netten echter schoon houden en vergroot zo zijn voorsprong in de Texaco Clean Sheet ranking.

De meegereisde Club-fans zagen hun ploeg een sterke collectieve prestatie op de mat brengen, maar drie jongens sprongen erbovenuit. Dat waren niet toevallig Gouden Schoen kandidaten Izquierdo en Vormer. Ook Butelle keepte een uitstekende wedstrijd. Een bloemlezing.

Club-fans genieten met volle teugen

Doelpunten uit Standard – Club Brugge


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.