Ceulemans onder de indruk: “Hij is onmisbaar voor Club Brugge”

Jan Ceulemans (analist)

03 januari 2017 00:15 - Jelle Vossen prijkte in heel wat Elftallen van de Heenronde in de Jupiler Pro League, meestal samen met Anderlecht-spits Lukasz Teodorczyk. Volledig terecht, zo oordeelt Jan Ceulemans.

“Ik vind dat Jelle een spits van onschatbare waarde voor Club is”, opent Caje in Het Nieuwsblad. “Hij zat vaak op de bank, maar heeft zich nu zeer terecht na lang wachten opgeworpen tot onmisbaar.”

In 27 wedstrijden was de Limburgse aanvaller dit seizoen goed voor veertien doelpunten en zeven assists. “Dat hij het zo ontzettend goed doet, is eigenlijk geen verrassing voor mij”, gaat Ceulemans verder. “Als die jongen iedere wedstrijd mag spelen, dan maakt die over een heel seizoen bekeken meer dan twintig doelpunten.”

“Vossen is op Belgisch niveau een topspits. Een man met een neus voor doelpunten, maar niet iemand die op de bal wacht in de grote rechthoek. Vossen werkt ook ongelofelijk hard voor de ploeg en dat maakt van hem zo’n waardevolle speler”, besluit Ceulemans tegenover Voetbalkrant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.