Club-aanvaller stuurt zijn kat naar training

Nieuwe gezichten op Brugse training

17 januari 2017 00:02 - Na een geslaagde winterstage in Sotogrande landden Michel Preud’homme en zijn troepen afgelopen weekend opnieuw op Brugse bodem. Deze week wordt er non-stop toegewerkt naar de altijd lastige verplaatsing van komende zondag tegen Standard.

Carlos Strandberg was maandag een opvallende afwezige op de training van Blauw-Zwart. Volgens HLN reisde de jonge aanvaller naar Zweden om er papierwerk in orde te brengen. Het is echter nog maar de vraag of hij straks terugkeert naar Brugge of meteen elders aan de slag gaat.

Club maakt er geen geheim van dat het Strandberg graag tot het einde van het seizoen wil stallen bij een Belgische ploeg. Zo kreeg de van CSKA Moskou overgekomen spits – in tegenstelling tot de andere winteraanwinsten – géén rugnummer toegewezen. Westerlo is nog altijd de voornaamste kandidaat om Strandberg te huren, maar de Kemphanen hebben met Joseph Akpala van KV Oostende ook nog een alternatieve transferpiste.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.